Tuesday, December 1, 2009

macam-macam ragam T-shirt...

hello....macam-macam ada....saya nak cerita pasal pelbagai design-design baju kita seharian...jadi semasa kem di st.helen, minggu lepas saya tidak sengaja ambik gambar2 design2 baju para peserta..mari kita saksikan...Ini design yang menarik perhatian saya...maksud FBI tu yang aku tak dapat tangkap maksudnya...sudah pasti message yang baik la kan... ok seterusnya....

design ini menarik..simple dan mantap..cool..

ini design formal sebab baju ini baju berkolar...

ini design baju untuk kem baru-baru ini..

front view..

black and orange...gabungan warna menarik...well black fits any color kan..

hehhe..ini baju aku ingat...youth camp 2005 masa tok ramai peserta datang...hampir 300 orang peserta ..penuh gereja st. helen..

3 comments:

Krisno said...

Wah..memang menarik design-design tu hehehe..

Willie a.k.a Reptoz said...

Ada ku nanga miak makey FBI Jesus. ya . apa maksud FBI?

Norris said...

krisno = mmg kacak bro...ehehhe..

willie = ntah la bro. sik juak aku tau...lama dah aku pikir...