Friday, September 17, 2010

impianku...


tang best jak title post ku diatas hoo...tapi mmg impianku tok dah lama...sejak ku ada dslr tok ku teringin nak print sigek gambar yang best untuk anak dan isteri terchentaku...tapi lama lama dah ngambik gambar tok macam lom ada yang sesuai...so dalam minggu tok tek ku ada ambik gambar sida dua masa petang ari di belakang rumah...cun langit masa ya biru2...biru petang ari bah...so ku try kei sigek flash on tripod dari belah kerek aku...so ku dapat gambar sida 2 tok...so gine mun ku print gambar tok dan dilekat rah dinding rumahku yang lom ada gambar apa2? ehhehee....minta pendapat kitak eh...thanks..

13 comments:

erolnukman said...

serius..kacak! sesuai utk frame...

Norris said...

thanks erol...ehehe..baru 1 setuju...

Abg.Syuk said...

aku sokong.. bagi aku...u patut print gamba tk.. cuma perlu edit sikit.. bahagian kulit jak.. nak kembalikan skintone jak... print 12r

Krisno said...

Kacaklah bro...

Ninie Nordin said...

kiuuuttt baby yaaaaaaa!

BB' L@uRa said...

Aok... Cantik gmbr tok, sgt sesuai unt d print.... Gaga besai.
Manah gik ari gmbr ti d jual d pasar yg xda kaitan dgn perasaan n kenangan kita...

fLo said...

kacak!!!!!!!! adoh..two thumb up..hehehe..nice one..
sgt sesuai gantung rah umah...=p

Willie a.k.a Reptoz said...

Kacak. ku ada polah one for my baby Aaron. You should do it too.

labulabi said...

terbaik.bukan ajak di frame kacak2.mun dapat polah cgek wall.hahaha.aku teringin nak polah gambar cgek wall ya.hehehe

James Kabaq said...

Speechless!!! Sgt2 sesuai...

Norris said...

wah....thanks all...mun mcm tok ku print la...nak adjust color tone dolok la mun mcm tok...hmm...mun ada duit polah banner sebesar dinding best juak..stail idea kitak ya labu..ehehehe...

ztie said...

kacaklah... berapa rega ktk print ya kelaK? hehe

Nono Fara said...

Jawapan kamek.. You SHOULD print this pic! Kacak...!