Wednesday, March 2, 2011

Done + Ready

hellook ...seminggu 2 tok mcm takda ide nak cerita dalam blog...dah tak berperasaan kali? nak cakap lebih2 bak kata cikgu Erol takut orang cakap syok sendiri...nak kongsi apa? kongsi sikit jak la..tok 2nd photo frame ku polah..gambar bulan new year ya tek..baru siap marek (sebenarnya baru hantar marek juak.ehehehhe)...sikpa..gambar dak famili abang2 ipar aku..baru terima arahan print frame..so baru polah la nak...sikkan syok sendiri...ahahaha...ok bye...

p/s: lepas tok nak print apa gik?...
ada sapa nak bergambar ka? kelak ku print banner sebesar buliding, gantung depan rumah kitak..ahahaha..(acah jak)

6 comments:

Abg.Syuk said...

Ku mok.....

labulabi said...

ku mok juak.wakakaka.k kah dalam bilit tido.hehehe.

mat said...

aku juak pok...

erolnukman said...

kacak pok...cney ko print ya?ku maok juak..hehee

lalu jadi bahan 'syok sendiri' ya...hahaha

willie a.k.a reptoz said...

Haha! Lamak juak ku sik nunjuk koleksi gambar aku sebab ada clients sik nyuruh aku post dalam blog. Ahaks! Tapi kelaklah mun ku da masa nunjuk famili photo aku. Dah polah kacak makey frame simple.

wa khairul onggon said...

Gamabar2 pemili ambik u reya nang kacak2 pok.. suka ku lightingnya.. Sik sia2 lah u molah frame ya.. :)