Tuesday, May 10, 2011

Serikin Walk

combine1


Salam semua...apa kabar semua? sihat kan..pasti sihat...hari ni nak cerita kisah hujung minggu a lepas..saya ni jarang bawa famili jalan2 sabtu sebab saya sibuk mengajar sabtu dan kadangkala ahad..jadi sabtu lepas saya luangkan masa jalan-jalan ke Serikin,Bau....First time saya berkesempatan pegi..best jugak perjalanan...rupanya femes ulan tempat nie..ramai orang yang datang hampir 60% dari Semenanjung...awal2 pagi dah parking dah penuh...syukur awal sampai..so sempat la menyempit di sana...parking bayar tu..RM2.00 per-entry..nice place..kalau nak pegi tangkap gambar best peg sini..macam2 gaya manusia..barang pelik2...macam2 ada...
komen harga?...tak berani cakap sebab ada tu mmg kita boleh jumpa dikuching..tapi di Serikin...special..macam Gudang..ehehehe..tepuk dada tanya selera..

p/s: aku jalan takda niat membeli...cuma nak tangkap gambar..tapi terbeli gak spek mata hitam..ahaha..minat la katakan...dah 3 4 set spek dalam kereta pun masih nak tambah koleksi..



kasih,mama & sumbuk


Ihot hot....


combine1


combine1


combine1



combine1


combine1

combine1




Serikin

7 comments:

saytunt yang fabulous said...

best eh gi serikin

erolnukman said...

model motosikal ya ka?macam best...

fLo said...

lmk dh x g ctok...mun sempat blt kpg lak mok singgah...yerdeh...
mesti dh byk brg d jual d sia nk...

Khairul Antasha said...

mun pegi serikin time panas2 tok..alu jd ikan kering juak lah kta... adoheh..panasss...

Nono Fara said...

Oh Norris... Your compositions getting more handsome! Dah layak masuk travel magazine... I am referring to pic #5, #6, #7 ;) .. and #7 is my most fav..

Kamek dah lamak sik g kuching eh.. Sik penah gi tempat tok..

Rayyan said...

great pictures series.... rasa ingin jak g serikin lekak nanggar gamba u tuk pok... ;D

James Kabaq said...

Saya setuju dgn komen Nono Fara dan Rayyan itu.

Saya suka stail u ngambik gmbr buah / barang2 jualan ya. Sgtla ikut wa punya selela ooo...