Thursday, June 16, 2011

Paling susah


Salam bahagia semua bloggers...hari tok nak cerita sikit hal paling susah ku polah part ngambik gambar tok...susah giney? ehehe..ambik gambar wedding orang..aku mesti nebes..walapun dah bekenalan dengan pengantin...d-day menjelang pun aku masih akan kecut perut (walapun molah muka selamba..dalam ati sapa tau)...maklumla..orang sanggup mayar kita nak..then mun gambar urang sik menjadi atau orang sik suka gine ho?...macam2 benda dipkirkan aku...tapi aku cuba sedaya upaya aku polah yang terbaik..so tok la hasilnya...

p/s: susah nak puaskan hati semua orang kan?...

Jay & Flo


Jay & Flo


Willie&Angelica


Willie & Angelica Wedding


tok best...walau susah dapat juak gambar ngan artis..ahahaha..
thanks Zack..

know who?

6 comments:

Krisno said...

Boleh tahan gambar semua hehe...semua photographer akan fikir macam ia tapi kena yakin dan sabar...aku pun pandai nervous juak ambik gambar orang kahwin tapi lama lama biasalah tu hehe...

Nono Fara said...

Zack super handsome! :D

Anyway Norris, kmk pun setiap kali on job mmg nerves.. :) mun kmk sik nerves la bahaya sbb maksudnya kmk sikda mood. hehehe

Gambar no 3 best! melayang2 veil.. super style..

no 4 tone kmk suka!

labulabi said...

no 2 terbaik.hebat bro.

marcu said...
This comment has been removed by the author.
marcu said...

Casa de piatra tinerilor!!!!
LA MULTI ANI!

erolnukman said...

sama jak kita tok pok..grenti neves.tp yalah tek...1st thing aku mst maok rapat ng client aku..skurang2 dah boleh bguro2 & tetak2..hehe