Thursday, December 1, 2011

Water drops

hello...Salam damai bloggers sekian alam..apa khabar kitakorg tek? bait? harus bait..tok nak mengupdate blog tok rasa kaku jak nak menulis..semakin hari semakin kurang idea...kalau kerja kewartawanan dah lama kena buang kerja nak nong...Sebenarnya akhir-akhir tok kurang sikit semangat nak memblog..bukan merajuk atau kecewa yer...komitmen semakin tinggi..(kalah YB) ahaks...banyak aktiviti dalam kehidupan seharian aku, cuma tak tertulis cuma pendam dalam hati...tetapi dalam diam-diam aku pernah mencuba sesuatu yang baru bagi aku sendiri..(mungkin dah leju dipolah orang lain la hoo) gambar dibah tok cukup la kei bukti bahan cerita aku tok tek..
Cuma percubaan..Water drop ni dibuat di rumah..siktau la nang oleh yang gine orang madah kacak..bagi aku tok yang aku mampu buat setakat tok...

p/s: ok sik? komen aje..

WD




WD

3 comments:

wa khairul onggon said...

Serious kachak pok... aku pun mok coba juak lak.. Berik setting flash ngan exif pok hehe :)

Willie a.k.a Reptoz said...

KAcak bro. Pandey u.

Nono Fara said...

Norris! That two pictures are incredibly awesome.. I never tried that. Sik rajin nak try.. Seriously cool. Boleh jual kat getty image! :)