Wednesday, March 31, 2010

Mana lebih best?

Mana lebih best? Turun kerja dari Serian ke kuching atau sebaliknya?....Boring kalau pagi-pagi dah berjumpa dengan kesesakan lalulintas...cun la kemarin pergi ke Serian dari Jalan Batukawa...memang membosankan area batukawa pagi-pagi..jambatan batukawa yang kecil membuatkan kesesakan..Macam ada kemalangan tapi bila tiba di hujung biasa saja...hmm...alangkah best dari serian ke samarahan macam dulu...ehehhee...well zaman berubah...sekarang dah bekeluarga...dah ada anak so kena stay put one place...
cerita-cerita ni tujuan saya ke Serian kemarin untuk buat GPS survey untuk tapak gelanggang rakyat (futsal dsbnya) di kampung-kampung seperti kampung Tangga Mawang, kampung Krusen Kranji, Kampung Pichin dan Kampung Sijijag...haaa..jangan anggap dikampung takda padang futsal macam dibandar...sayang pula saya tidak ambik gambar pandang futsal tu..memang cantik...well ini hanya gambar-gambar semasa perjalanan saya dengan rakan2 ke Tebedu...on the way to Tebedu...

Kuari di batukawa (HDR)

sebelum jambatan batukawa sempat ambik gambar kereta yang jadi besi buruk tepi jalan nie..(HDR)


nie out topik...rindukan mengajar kereta pula...tu keta L saya tu...promo sikit....kontek saya kalau ada yang nak belajar kereta atau motobike...ehehehe..harga boleh runding...(HDR)

3 comments:

Krisno said...

Zaman sudah berubah...hampir semua jalan sesak hehe...

Willie a.k.a Reptoz said...

gik ngajar moto kau? baguslah...

Norris said...

auk Kris...
masih ku ngajar willie...side income