Thursday, November 18, 2010

Public Holiday Part I

Hello dan salam damai semua...agak lama tidak update blog saya nie kan..memandangkan banyak kerja dan kekangan waktu maka aku biarkan dulu blog aku "terbiar"...kerja tetap kerja dan harus disiapkan tetapi syukur ada cuti Raya hari rabu minggu ni buat rasa hati agak relax...so masa tidak dibazirkan begitu saja...aku ajak isteri dan anak..mertua dan rakan karib pergi jalan-jalan di bandar kuching..saja keluar dan ambik sedikit gambar..seronok ambik gambar anak yang semakin membesar..dan yang lagi best pandai pula pose untuk papa nya...best...
saya bagi 2 3 keping dulu untuk tontonan semua..ehehe..

p/s: dalam kita bergembira...ada juga rakan yang telah pergi meninggalkan kita...




12 comments:

ztie said...

hahaha kacak eh. kiut da miak ya

Abg.Syuk said...

nice pic pok.. nice light setting.. just beware of your WB

Khairul Antasha said...

rah little lebanon nak?

suma gmbr kacak..

BSI-BSR-VIVIAN said...

cute kali jak molah muka jaik nya ya...

mat said...

nice picture pok...

hani apandi said...

cute anaknya lok, :)

Nono Fara said...

Gambar ke2 sangat kejawak! :D

willie a.k.a reptoz said...

Simple and nice. Selamat bercuti bro.

Norris said...

ztie : mcm aku juak..cute..eehehehe...(perasan papa nya tek)

AB: yala hoo..begaut masa tok..

k.a : auk..kira2 sia la..thanks..baru belajar..

bsi: cute agi bapanya..ehehe

mat: makseh bro...mupok2

hani A : nunggu anak tak duak aB gik...ehehehe

nono f: ehehe..ya pose nya suka...suruh nunjuk gigi

willie : u cuti ku kerja bro..ehehee..selamat bercuti...

eugene said...

Hey bro, here wishing you a great week ahead,, god bless ya

Anonymous said...

yehehehh.. im part of it.. hahah... baby yg bernama ksih sungguh sporting dan sungguh alert dgn kamera.. gerenti posing punya. hahah

Daughter of the Shepherd said...

yehehehh.. im part of it.. hahah... baby yg bernama ksih sungguh sporting dan sungguh alert dgn kamera.. gerenti posing punya. hahah