Thursday, November 4, 2010

she's my world...my heart...my soul

she's my world...my heart...my soul...my daughter...hari ke hari...bulan ke bulan..amat bahagia melihat dia semakin membesar...she's 8 months old now...yang best nya..dia dah pandey tepuk tangan...berdiri (belum berjalan) dan buat memek buka macam2..seronok melihat dia...setiap hari pulang kerja nak cepat saja...tak sabar melihat perkembangan baru dia..hmmm..next year dia dah setahun..hmm..wajah nya mirip siapa ya?,...saya atau isteri saya? hehehe..
tak penting sangat tu...yang penting dia sentiasa sihat dan bijak...hormat orang tua...hmm..sentiasa berdoa untuk itu..yang terbaik semuanya untuk anak kita kan...


p/s: isteriku...bila nak 2nd baby? ehehehhe....

11 comments:

Khairul Antasha said...

haha..cute!!!.. tgn nya bertepok ya lok..rasa mok gigit2 jak tgn nyaaa..eiiiii.. gerammmm....cute li jak jariknyaaaa... bro, kmk gigit jarik anak ktk aaaa...haaha.gerammm....

labulabi said...

hahah.2nd baby?.bila2 pun boleh bro.wakakaka.

Ninie Nordin said...

ololooo gigi rungak ya. kiutttt glak2! boleh kmk kiss2 nya sik? ehehehe.

ztie said...

aaaa.. kmk suka baby!! bila mok berik pinjam nya dgn kmk!

Abg.Syuk said...

HAHAHA.. apa 2... tambah 10 terus ba... pat molah team ball

BSI-BSR-VIVIAN said...

tangan nya cute! cium pipi!

fLo said...

wahhh~~ kiut jak rupanya tepuk tgn nk..heheehe...asa mok kubit jak pipinya...=p

erolnukman said...

nang seronok nanggar pkembangan anak pok...bila nya dah pandey bjalan klk lagik seronok & mencabar..hahahaha!

Kenny De said...

paling ku suka nangga miak baru tumbuh gigi 2 3 igek. cute ado juak.hehe!

Lurzan said...

COMEL...kecik2 dah pandai posing...:)

Nono Fara said...

Ada la iras2 kitak juak si Kasih ya! ;) Serious!

p.s soalan last ya sik boleh tahan ya hahaha....