Monday, September 14, 2009

cuti -cuti malaysia....

hello....kemarin isnin saya dan isteri ambik cuti rehat..saja untuk release tension kerja...lama dah tak tengok pantai..terakhir mandi laut 07.06.09 hehehe...so pegi lagi leh...so kali ini try Damai Puri...Fuh.tak nyesal pagi....So lepas Check in kami kuar makan2 di Beach Seafood Restaurant di Buntal...kacang...pembuka selera ke apa ho? hmm...rm1 nie...
keropok...Rm1 nie...ingat free...ahahaha

sayur midin kegemaran kami berdua....masak goreng dengan wine
Kerang yang sedap..isteri saya sangat sukakannya....
standard la...kalau mkn seafood pasti ada sea cucumber sup
ini saya punya...nasi goreng...hampir takdapat habiskan...

suasana bilik yang sangat romantis....rasa nak datang lagi la nanti.....

pemandangan waktu pagi yang berjerebu...tetapi sejuk

breakfast!!!!!!!!!...nyam2....

dah breakfast...kuar

senyum ready untuk terjun ke laut..ehehehe...peace!

aku pun senyum nak terjun sama..i jump u jump? ehehhee

dah tak ada idea...payung pun disnap...hmm...best gak hasil nya..
lonely....i so lonely....payung keseorangan...lepas ditinggalkan oleh kami berdua

hmm....rasa sayang nak pulang....

bye...bye...see ya next time Damai Puri...Thanks...

4 comments:

designationjazz said...

Damai Puri?... fuh! mahal tpt ya...RM400++ plg murah... tp apa2 pun.. Kerang masak sos my favourite!

Norris said...

gary...ada diskaun sekarang...rm288 semalam..

Krisno said...

Fuh..sedap nampak lauk tu..terasa lapar nih hehehe

Willie said...

Ehem ehem...nampak sedap jak katil ya...sesuai sangat... makanan pund sodap...