Tuesday, September 29, 2009

My Hero of the year..G - Force

Isnin lepas saya serta isteri ambil cuti lagi...so lepas shopping sikit petang tu ajak imelda(my sister) pegi ke Spring...Apalagi...Try la MBO yang digempar gemburkan itu....mmg cantik MBO...sesuatu yang baru dan fresh untuk peminat Movie...Isteri pilih G-FORCE...movie yang best...
RM9.00 saja untuk normal Movie..
RM20.00 untuk 3-D Movie...
So anda rasa saya beli tiket normal ka 3D? ehehhee...
Agent-Juarez
satu-satunya watak perempuan...dah la satu-satunya jadi rebutan hero-hero lain...ehehehe...
Agent Speckles..
hmm.. mula-mula ingatkan dia yang baik...rupanya berhati jahat...kasian gak tengok dia ni...kerana dendam lama dia kepada manusia yang telah membunuh keluarganya dalam diam dia merancang memusnahkan manusia...the good thing is..dia bijak...pakar komputer la katakan...

lalat ni namanya Agent Mooch....lalat yang bekerja keras dalam visual group ni..


Agent Blaster..pakar letupan..dia ni yang sangat sungguh-sungguh berminat dengan Agent Juarez..

Agent Hurley...muncul di pertengahan cerita...tidak terlatih tapi lucu...tak semestinya tak tau apa-apa lansung tak berguna kan? pasti ada benda yang dia boleh buat..,


Hero utama...Agent Darwin....nama dah hero...tak payah cerita la...dia lah hebat sekali.

untuk preview sila layari :http://disney.go.com/disneypictures/gforce/








7 comments:

Willie said...

Wah...sudah pandai tgk movie kawan aku ni. Bagus bagus.

Krisno said...

wah..best nyer...sudah pandai tengok wayang..

Norris said...

lama dah tengok wayang bro....saja tak expose...ahahhaha...

Pangeran said...

apa kata kitai mai youth meda wayang some other day? komfom bez pok! kita pegi ramai2 n enjoy ramai2.. xsemestinya ba church jak btemu n lepak sama kan?

Norris said...

no prob lex....aku ok jak...janji maik duit kediri untuk tiket wayang dan minyak...aku anytime

Pangeran said...

minyak kolek sama.. tiket n blanja lain diri punya budget.

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now. Keep it up!
And according to this article, I totally agree with your opinion, but only this time! :)