Wednesday, April 21, 2010

Anakku tersayang....

Cherish Kasih....28 haribulan tok genap la nya 2 bulan...setiap ari sik jemu nangga mukanya...nang best nangga anak semakin membesar...wajahnya semakin comel dan cantik..
kinek tok pagi2 sik perlu set alarm clock dah...confirm Kasih tok bangun dalam jam 5 pagi -6 pagi..nya sik nangis tapi nyak akan begerak2 minta perhatian kita..lepas kita bangun nya akan mula senyum2...mun digeletek lagi best...mcm nak ketawa tapi lom ada bunyi ketawa..
yala sik sabar nunggu nya besar. Apa yang aku ngan mama nya sik sabar ialah nangga nya kei gaun2 yang cantik...memandangkan nya masih kecik so terpaksa la mek duak bersabar...tok nya..malam tadi suk ekot kita nangga tv...pose manja ya..geram nangga..


Petang marek aku cuti sebenarnya...so aku and Liwan pegi la survey2 pakaian Kasih..Yala kata urang...mun dah ada anak sikda gago nak bebeli pakaian diri empun agik..sampey suar dalam dirik koyak pun sik beganti..janji anak diri disikap mena2...beri skolah bagus...beri segalanya yang terbaik...walaupun Kasih lom dapat makei gaun2 yang cantik2 tok tapi dalam hati mek dua nang sik sabar nak meli untuk nya makei...mesti best nangga Kasih pakey gaun2 ala-ala World Disney mpun cerita...i like it...we both like it... yeah!

sempat gak aku men"snap" area2 yang menarik ditempat jual pakaian biak kecik..aku suka lighting tempat tok..nang benar megundang la tempat tok...cun...So memandangan senjata lensa aku dah rusak...aku makei senjata baru iaitu Sony K770i Cybershot...sik la obvious gilak kita mbak kamera gi shopping complex nak? ehehehe....walaupun setakat hp tapi gambar2 Superb!...

see below : contoh gambar2 lain yang ku ambik kei hp tok...

Fhoto sekitar UNIMAS Buildings@Unimas Samarahan dan UNIMAS Lot






6 comments:

Willie a.k.a Reptoz said...

Best best shopping utk budak.

Norris said...

yala willie...ehehehe...ptg kemarin pegi lagik...

BB' L@uRa said...

eee...geram meda kasih. aku alu bedau temu ya...kim slm peluk cium ngagai ya...muah..muah...

Kal Jis said...

wah pok.. best da jak shopping hoh.. tedah sampei loar bib bisak pun sikpat meli kotan nak meli utk nak.. nang bapak misali mena ko tuk hehe..

Niway, aku org serian, mun ku tauk u ada ngajar driving mok i kontek u.. adoheh.. siney driving school u pok?

James Kabaq said...

Kasehhh!!!! Wah dah besar nya.... Tembam...geram2!.... :-)

erolnukman said...

kaseh..wah kacak nama....

yalah,mun anak dah bsr sikit makin best..sbb ada juak dgn bloyar..wpun kdg2 aku pu sik faham apa d padah anak aku..hehehe