Monday, May 3, 2010

Suatu masa dulu.....


hello dan shallom bloggers yang setia..ari tok aku nak cerita hal lain lah...bukan cerita terbaru...bukan cerita terkini...selalu juak kita nangga di Facebook kawan2 post bertajuk "Once upon a time...." nang femes lah post2 kedak ya nek tok..well aku pun nak juak post benda macam ya di blog...but not my Facebook...ehehehe..
masa kecik aku tok sik suka gilak bergambar...atau mungkin orang sik gilak minat ambik gambar aku...mungkin rupa aku yang sik berapa menarik kei digambar kali...well sikpa..aku lebih suka ngambik gambar...ehehehe....jak ..kitak ningga gambar2 damba...(campur bidayuh serian and boka)ahahaha.

hmm...gambar tok sikla lama gilak..dalam 5 tahun yang lalu...gathering tok semasa perkahwinan adik aku Ursula..best woo...the first wedding dalam famili mek orang..

7 comments:

erolnukman said...

gambar dlm perauk ya cukup klasik..ada efek kuning2 gik ya wpun just makey 'kodak'...nang da bakat!

Norris said...

bakat agik kecik..kei Kodak..meli kodak..ahahaha..mcm nie jadi kuning pun aku sik paham..mungkin dah senja kali..adedeh...

erolnukman said...

yg best nya mun kodak 36snap,mst ada extra 2/3 snap..btul sik?hahaha...tp bila dah cuci gambar,frust bila nanggar pejam mata..hahaha!
terima kasih teknologi...

erolnukman said...

yg best nya mun kodak 36snap,mst ada extra 2/3 snap..btul sik?hahaha...tp bila dah cuci gambar,frust bila nanggar pejam mata..hahaha!
terima kasih teknologi...

Willie a.k.a Reptoz said...

Wah mengimbas kenangan lama.

BB' L@uRa said...

lucu la gmbr nok mandik2 ya..singlet pun sama stail...so cute! heheh...standby siglet satu set mcm nya...untuk kasih bergambar bersama2 kazen mazen ya yg kiut2 belaka...

Norris said...

beli pukal nya wa...murah agik..zaman kelia jimat2