Sunday, June 20, 2010

Bunga malam

Hello...lama tak berjumpa...rindu rasa hati...eh..macam lagu jak..ehehe...sorry lama sik memblog tok...last 2 weeks aku deman kuat...lama sik demam nak..mala kerja aja..sampey satu ari ya aku sik tahan lagi kali...alu batuk...badan panas sejuk...mula- mula pegi klinik panel...di padah Doktor ya aku demam biasa aja...aku la minta sickleave tek...belum tghari badan makin panas...mun sik silap sampey 39 darjah kepanasan badan aku..pergh...rasa macam nak pengsan aku mun dah masuk turn deman sejuk...kenak angin sikit rasa mcm bilit ais...begetar wa cakap lu!...ujung-ujung ke hospital serian juak Mem aku ngembak...udah la....kena cucuk air 2 botol baru badan rasa nyaman....adeheh....2 minggu dah berlalu badan dah ok..cuma tekanan darah aku pandey rendah...maka selalu la aku rasa sik nyaman di pala...rasa pening, rasa mual...kedak rasa naik lif bah nak....so ya aja la cerita kamek ngan ktkorg hoo...gambar2 tok diambik malam tdi di kampung...aku gelarkan nya Bunga malam..sebab aku ngambik gambar2 tok malam...kei flash jak la sebab luar gereja malam tadi gelap....aku suka photo first tok la.... kitakorg suka nak ney?

 aku suka color bunga tok....ada pink pink..ehehe..

tok bunga apa ho? 

tok aja bunga diambik waktu pagi ya...nak warna gadong ya 
lalat ka lango ka?..

8 comments:

chybee said...

norris! nice photo!! eh xsehat? are you feeling better now?

Willie a.k.a Reptoz said...

kesian...harap semua dah ok

erolnukman said...

mun dah kluar ngmbik gmbar malam2 ari,,dah sihat lah ya..hehehe!
yup! aku suka gmbar 1st...

Norris said...

thanks erol....sihat dah...

BB' L@uRa said...

aku suka yang first nya gak...patut hari nya mcm x mood jak, g sakit duhal...

BB' L@uRa said...
This comment has been removed by the author.
Krisno said...

Wah...best hehehe

Nono Fara said...

Great macro! And the colors are vivid! :)