Thursday, June 3, 2010

shoot aje...no idea...

salam semua....3rd day gawai...hmm...takda pegi mana-mana pun...just pegi rumah saudara-saudara terdekat saja hari nie...berehat sungguh-sungguh di rumah...1st day di Bau...2nd day dah di Serian..hujung minggu ni ada kawan kahwin....ada yang bertunang...mana satu nak pegi nie?...bingung ka bengang? ehehehheehe...Gawai tadi takda la ambik gambar-gambar menarik...ada satu dua das la nak dikongsi bersama nie.. 
 Gambar depan workshop abang ipar di Boka...jam 7.00 pagi...

 Gambar belakang workshop abang ipar..waktu pagi gak..

Pemandangan senja di kampung...


oklah...tu saja untuk dikongsikan bersama...hmm...you all buat apa gawai?

4 comments:

erolnukman said...

wahhh...kacak bro! dah bmain dgn HDR laaa...hehehe!
nang palak fotografi kau..bbakat!

kal jis (im not carl zeiss) said...

patutlah ku cium dari jauh ada org main HDR rupanya.. chaiyokk2 pok... Thumb up!

Norris said...

aie...tekejut aku awl pagi Bos dan bala dak tuan muji tok..biasa biasa aja eh...kedong ada gambar yang sesuai di polah hdr eh..ntah betul sik kah hasil nya...kitkorg aja tau..ehehehe..makseh

chybee said...

nice photos Norris! It's been a while since I visit your blog. been busy lately.