Tuesday, June 22, 2010

A night meeting with Region 6 Friends

Hello again....Fuh...lama juak tak kuar lepak ngan kawan-kawan sepelayanan...kebetulan la malam tadi ada meeting dengan rakan2 REgion 6 hal Pertandingan Fusal bulan Julai nanti...so kami berjumpa la di Chicago 7 area batu 3 ya...
Rindu la rasa kuar malam2 nie...ehehehe..sayang isteri tak ikut....well takpa..jom tengok apa yang ada...

 masa dalam kereta sempat ku ambik gambar di traffic lite..need for speed kononnya..

Satu sudut yang unik

 Teh Tarik ...rasa lain sangat dari teh tarik di kedai biasa..

Tekna in action

 rasa di USA ka? ehehee....imagine jer...Mungkin Yanie tau rasa di USA..ehehehe

 Kepli..senyuman memikat...

 .....nothing to write...or the pen is speechless...

eh...Calvin? ada typing error ka? 

agak2...masyuk ka duit dalam dompet nie? 


yeah....Chicago 7..

5 comments:

erolnukman said...

hehehe....best ambik gmbar wktu mlm pok..skurang2 dpt praktis low light...kinek tok pun aku masih bereksperimen dgn ISO..
gmbar wallet ya kacak...

Norris said...

yala..aku suka ambik gambar waktu malam...nunggu u pg kuch la bro..kita lepak sama..

chybee said...

wah...need for speed tu cool. chybee slalu nk try amik gambar variety sikit tp still xde umph. hehe...(practise malas ade hati)

by da way, somehow i love the pic of that pen ;)

Norris said...

kadang2 gambar nie secara tak sengaja Chybee..tapi unik kejadiannya...
kita sama masih belajar..ehehe..di mata kita ok..di mata pro mungkin takda apa-apa kan..tapi bagi aku photography is art..
thanks chybee..

Abg.Syuk said...

uish... sampe USA org... hahaha