Wednesday, July 14, 2010

14 hari lagi untuk Regatta Sarawak 2010

selamat pagi,tengahari,petang,malam kepada semua..hehe..thanks kepada semua komen-komen kitakorg selama tok dalam post-post aku yang sik seberapa dolok marek termasuk nak ari tok...nak cerita sikit..marek aku disuruh sida bos ofis ngambik gambar sida team LANDAS training atau sparring (betul sik ka ejaan ya..) well  kerana kekangan alat bernama lens tok so aku malas la ngekot dah Pengarah, dak bala bos-bos masuk speed boat marek..tandahku ku aja sida video man masuk..supan juak nyawa sama boat ngan sida A skel..ish...sapa la kita tok..so aku ambik gambar-gambar di darat aja lah hoo..so gambar2 kali tok ada logo Land Survei sebab koleksi gambar tok akan disimpan dak opis..kerna malas nak edit2 agik masuk aja la dalam blog tok...malas pikir panjang...
cerita pasal sida nak ekot belomba tok..lelak juak eh...bukan nyaman bekayuh laju-laju ya...mau putus tali perut kena nya...mun aku sikpat eh..lom belomba aku dah mengaramkan perauk ya..ahahaha...
so tinggal 14 ari agi untuk Regatta Sarawak...kitakorang jangan lepaskan peluang datang hoo...siktau la kali tok LANDAS dapat jadi RAJA AIR taun tok...banyak dah saingan nek tok...
tapi dolok marek i tell u...LANDAS tok kira undefeated team la..sampai pernah jadi wakil sarawak ke Pulau Pinang suatu ketika dolok...ok..apa gik...layan jak hoo...tok aja pemandey ku ngambar..kei ku bercerita ngan kitakorg..tedah....

p/s: tolong madah gambar nie yang terbaik kitak rasa...1? 2? 3?....ehehe..


semangat membara
1

bujang berani
2

Peruak tgh repair
3

sunset at stor patingan,Satok
4

waiting
5

?
6

9 comments:

Abg.Syuk said...

teringat kepada arwah pakcik aku.. coz nya tuan perahu KERIS TERBANG. and nama KERIS TERBANG ya di cipta oleh abang ku. Tp now KERIS TERBANG dah xda pemimpinnya.. =(
P/S - mak ku minat gilak lombak perahu

Norris said...

keris terbang?...hmmm...mcm pernah dgr la bro...antara legend kali hoo..

Khairul Antasha said...

gmbr no.4 & 5 kacak... sesuatu jak upa...

Norris said...

thanks datang bertandang khairul...
thanks dgn pilihan gambar ya..

Krisno said...

Wah..ini barulah photography..banyak improvement bro hehe..well done..Angle yang terbaik.

erolnukman said...

kacak2....tapi aku suka 3,4,5...
aok,kinek tok dah byk juak saingan yg hebat2...jiran aku nang team dak landas masa masih top dolok.

Willie a.k.a Reptoz said...

Gambar 4 dan 5 kacak

lechua said...

hey, thanks for dropping by my photoblog. i like ur sunset shot... great colours...

leewan said...

i really love the 4th pic..