Monday, July 5, 2010

Copy paste gambar dari flickers ke blog..

Aloo...kawan2...marek aku bermsg fb la tek ngan Bro. Kaljis..nanya nya gine gambar-gambar nya nampak sharp and terang giler dalam blognya...alu la tek dengan ikhlasnya reply msg aku tek cerita sebenarnya (makseh Bro...)
..alu la aku mencoba...gambar-gambar di Spring,kuching tok kei hp Sony K770i aku la ho..so maybe sikda beza...
so aku try engkah gambar limo nak nyaman tok dolok..ehehe..


Limau
taken with Canon 1000D- Gawai
the Spring, kuching
tempat yang sik kala aku masuk..tapi suka nangga kedai tok..
Food Court @ the Spring
sik dapat masuk STARBUCKS tek masuk Foodcourt jak la..murah gik..nyaman agik makan Yong Tau Fu..ehehe.
food court @ the Spring
Pandangan kerek kanan aku masa duduk sorang-sorang nunggu isteri terchenta order makanan...yerdeh...mesti kitkorg madah aku malas...aku jaga baby masa tok...naaahhh...boh ngutuk..hehehe
Spring, Kuching
tok saja ambik sebab suka nangga lampu nak ada bunga2 ya...dapat sik masuk dalam rumah aku?

3 comments:

erolnukman said...

see......sik perlu dslr pun gmbar kacak bro..hehehe

Nono Fara said...

best gambar limo ya .. :)

Chybee said...

gambar limau tu sgt best!!!