Sunday, October 24, 2010

Hujung mingguku di kampung (1)

Salam hari Isnin semua....hmm..hari ini nak ngobrol dalam bahasa standard saja...supaya kawan-kawan bloggers outside sarawak dapat memahami poat aku kali tok..ehehehe...ok..sabtu dan ahad lepas aku tak pergi ke mana-mana pun..hanya di kampung sungai Pinang( di Daerah Bau )...ada Workshop Music di sana..so rakan-rakan muda mudi dari gereja St.helen serian juga ada datang membantu dalam workshop tersebut..kami banyak belajar sesuatu yang baru jugak di sana..belajar untuk jadi lebih baik selain memberi tunjuk ajar..maklumla kami pun bukan pro..hanya mengajar asas-asas ikut pengalaman masing-masing..
Dengan harapan mereka disana dapat timba pengalaman baru..dan terus dalam pelayanan mereka..
All Da Best....

p/s: aku pun sempat main-main photo dengan mereka..aku pun sibuk cari pengalaman jugak...yang tak seberapa...




10 comments:

ztie said...

best juak kursus muzik.rami ktk org?

Norris said...

ztie : rami..30 orang

wa kaljis said...

pok, suka nangga angle gambar ambik u.. ku pun baruk juak main ambik gambar angle2 senget tuk.. angle kedak yalah best dan kacak.. no.3 ngan 4 pilihanku :)

Nono Fara said...

setail eyy gambar no 2 .. ala2 ambik kat studio eceh! :D

eugene said...

Hey bro, now you really dah mengukis my passion for guitar again, just last friday i went to a cell group, and i was thinking i must start practising my guitar again as to help out in the cell, now that i see these pictures,,, berkobar-kobar lah perasaan saya..

have a great week ahead ya

labulabi said...

dolok salu org negor aku pun horizental gambar x cun.mula2 aku ekot jak.p bila ku pikir ya dah cara aku ambik gambar nak.x kesah ka nak senget ka nak tebalit ka.aku pun gambar nak.hehehe.so buat apa yg kita rasa nak polah janji nya x merosakkan apa yg org lain polah.wakakaka.leh ekot ka cara ku tok.hehehe.lu pikir la sendiri.wakakakaka

erolnukman said...

best juak..ada workshop music.apa juak pengisian dlm workshop ya bro..lamak dah sk join class muzik...sangat2 rindu dgn muzik...=/

Norris said...

w kaljis : wah ada pilihan..ehehe..aku suka main angle2 pio..ntah..tang suka..makseh dgn pilihan..gik belajar pok..masih byk kurang

Nono : studio? ehehe..sik mampu polah studio..main lighting jak..di luar gambar ya..malam

Eugene : buy new guitar and start "goreng2"..ehehe..sure still can play..and it's good for helping your cell group...Godbless..

Labulabi :boleh...ku suka ekot stail dirikmpun..be yourself la kan..bila makan sama tek? ehehehe

Erol: ngajar basic muzik saja Cikgu..ngajar sida yg baru dan berminat..mekorg ngajar ekot pengalaman aja..stakat tok ok..

James Kabaq said...

Best2 gambar. bangga jak mun aku jd sidak nok kenak gambar ya.
Gambar no.2 ya alu kedak gmbr grup artis benar ah... ada stail

BB' L@uRa said...

gmr no 2 ya boleh jadi cover album...atau masuk majalah Mangga ;)