Thursday, October 28, 2010

Sporting ka anda?

Sporting ka kitakorang mun berada depan kemera?...

soalan yang selalu bermain difikiran aku mun nak ngambik gambar2 potrait orang tok...hmm..bagi aku susah gambar nak jadi mun orang yang kita nak ambik gambarnya pandey malu2 lipan...kepak nyawa kenak nya..dugaan bena la bagi aku..tapi dalam hati orang yang digambar ingin bena nak gambar sidaknya kacak...gine nak kacak mun sik ceria,malu dan sebagainya..ada juak yang cepat lelah...malas....alu sik menjadi gambar...macam2 ada..ehehe..
Aku cerik la part lelah ya masa ambik gambar wedding..(aku and mem aku diambik gambar di studio)..pergh!..pipi ya rasa kebas nak mbak senyum  sampey 2 3 jam...lom nukar baju apa indah lagik..adeh2...rasa jak nak datang esok sambung..ahahaha...sik mudah juak hoo..
dan bagi yang fanatik dengan gambar tok..iboh ditunggah..dari jauh kita nginci muka dak nya ..sida dah pandey post kediri...part tok nang best la....rasa dihargai pula  kita sebgai tukang nginci tek..ehehe..
So marek masa travelling ke Gedong (Opis pun kerja) aku sempat la nginci2 seorang gadis tok..yerrrr...gadis tu..nya suka digambar..sporing gitu..jom layan..

p/s : aku sikda no hp ppuan tok..bait emailnya..FB nya ada la..ehehhe..ku mdah dolok..gerenti ada nanya..ehehehe...


Ika Eyes

3

1

15 comments:

Khairul Antasha said...

Kacaknya dia..manisnya dia..awal ktk ready ngan jwpn2 ooo....hehehe..

Norris said...

k.a : auk kena ready awal..ahahaha

manis..gadis melano bah

ztie said...

uh.. kmk penyupan. jadi jangan amik gmbr kmk. yerrr... gik mikir cmne ndak nak nikah ka.. mok bertapok kali.. boh sanding jak eh

erolnukman said...

oihh..kacak aih...bah,pa gik..pa fb ny tek?iboh bisin gilak..hahaha

BSI-BSR-VIVIAN said...

yer..gadis melano nang manis..yerrr..

kmk dah tukar blog bro..

http://my270view.blogspot.com/

kmk kategori sikpat ktk ambik gmbr sbb kmk supan. bukan yg open utk bergaya dpn kamera. tmbh lagi depan org ramai..awwww;;mun dah dikenal lamak..ok la kali..

mat said...

bukan model ditembak u kah?

Chybee said...

cantik model! hehehe...nnt norris amik gmbr chybee pulak yer :D

Abg.Syuk said...

niii tukkk orang gedung tukk duhai..
adeh no tepon xtau... ngan aku pun nak betapok juak ka no tepon ya

AmirFX said...

Wasehhh.. Kacaknya n gambarnya sekali.. Byk taik lalat d muka.. Adik beradik Sh. Aini ka? Nway, nice pic...

Faizal n Fashitah said...

Pandei nya posing. Manis jak mukanya kenak gambar dari dekat camya. Bro aku nak add link blog tok orait? XD

James Kabaq said...

Komen aku:
1. Gambar cantik
2. Org digambr manis
3. Nang sporting la gadis manis ya.
4. mesti syuk jak mun nya ngga gmbr nya tok. tahniah bro...

Mun aku mpun, ku rasa sporting juak. Aku prefer gmbr candid, walaupun ianya sebenarnya "posing candid" (betul ka apa ku padah tok...)

willie a.k.a reptoz said...

Lawa. Mun dibuang taik lalat ya cun juak.

Anonymous said...

ada juak yang cepat lelah...malas....alu sik menjadi gambar...macam2 ada
(terasa aku...)

labulabi said...

best.tahniah la ngan u.pande main peranan dalam mengawal kemre.mun aku x jadi gambar ya sebab aku x kenal dengan nya.aku susah nak ambik gambar mun aku x kenal org ya.sebab yalah aku suka ambik gambar permandangan ajak.hehehe.mun x cayak tanyak syuk.wakakaka.

eugene said...

Hey Norris, this gambar memang cantik, yang paling best ialah gambar gambar tu macam tersilat satu misteri, cuma lihat dari pandangan mata model tu dan kejelasan eye liner tu memang sharp.

lagi lagi, senyuman model tu sesungguhnya terus spontan dan nak kata menceriakan, tidak dan kata memuramkan pun tidak,, that's what i call the best contradiction in photography.... good on ya