Monday, October 25, 2010

strob with 1 light...

hello...banyak bebeno kerja diopis hari ni...bertimbun-timbun...pergh..lepas satu lom siap datang satu..bos kata urgent..lepas tu bagi lagi dan lagi...semua urgent...stress wo...tapi buat juga kan..dah nama kerja..hmm..dalam pada itu..ku nak juga post gambar-gambar ku buat strob masa weekend tadi..buat ala kadar jak la..test ilmu yang dah dipelajari..single flash aja aku pakey..sebab ya aja aku ada..ehehe...lama dah tak prektik....saja aja buat takut ilmu hilang...mai..tengok...komen bernas amatlah dihargai..

p/s: mode bertenang..





9 comments:

erolnukman said...

patut kau ajar aku juak pok...makey flash murah dapat sik pok?brapa ko meli wireless trigger ya pok?

Khairul Antasha said...

kmk tok xtauk apa2 kemre or ilmu photography.. kmk jak pndey komen..gmbr ya kacak n sedap mata memandang..yerr....ya jak lah komen tek.. :P

Norris said...

Erol : aku kei flash murah la..yongnuo460..trigger rm150..lom layak ngajar gik..eheheh...

k.a :komen juak ya...ehehehe..makseh...

ztie said...

uh.. gmbar bes. hal photography zero knowledge sik tauk papa. huhuh... seterobis ya apa menda? rah sapa ndah pun entry dah ku soal benda yg sama ow. hahahaha

Krisno said...

Macam tu lah bro..rajin-rajin experiment hehe...ada bakat..

mat said...

boleh tahan pok...

Lurzan said...

good try bro...banyakkan training...

willie a.k.a reptoz said...

Best best.

Abg.Syuk said...

Ajar aku juak pok...
pok.. aku suka lighting no 4.. no 1 minta no tepon.. hehehe