Wednesday, October 6, 2010

Lawatan Kelab ICT Development & Media Network











Hello...marek adalah hari yang memeningkan dan memenatkan....baru ku perasaan setiap kali ku ambik gambar function aku akan mengalami pening2 dan rasa nak demam...apa ka terjadi ho?...mungkin kitorg ada jawapan nya....madah aku...
Anyway...ku sikda gilak oleh banyak gambar menarik..maklumla...marek ramei dah newspaper datang...so aku supan2 la nak ambik gambar2...malas nak berebut...sama juak muka2 di opis ya nak digambar..saja sebab bos Seksyen aku minta..in return ku minta travelling supaya dapat elaun...dapat juak upgrade barang2 kemre nak..mauahahaha...yala yg ku suka...dapat la beberapa ratus..ehehehe...tapi marek flash aku sik berapa menjadi..mungkin ku lom biasa makey atau sebaliknya..so ku byk kei available light aja..so 50mm aku byk membantu...ok la..ya jak ku nak cerita...
bak kata ku dalam post-post lepas...ambik gambar2 acara nang ku kurang...
ok...bye...Peace NO war.... ahaks!

7 comments:

BSI said...

angol dgn protokol? angol dengan org rami? hehehhe kmk gia aih.mun gi function yg byk protokol or yg nyuruh kita rasa ontrol ayu..nang angol..huhu

labulabi said...

yeh 50mm.patut ku rasa gambar ya da lain jak.hehe nice pic.u angol sebab lamak nangga dalam view finder ya, cos benda ya kita nangga mcm make kanta.aku pun sama juak.sebab ya ku x pat nangga lamk dalm viewfinder ya.kali tok mok carik da live view,hehehe.

AmirFX said...

Gambar last abis kacak.. Nway, nang lumrah la mun flash kantoi... Mestinya pun kaki sik contact... yerrr.. Pandei2 jak madah.. haha.. Keep up the good work bro...

Norris said...

BSI :protokol nang nyuruh papa pening...semua serius...ya sik boleh ya sik boleh...pa bole buat...nama dah kerja...

LL : mena kali hoo...sikpat elak la mun mcm ya...

AFX: thanks...gambar abis idea..ehehhe...

erolnukman said...

aih?kenak komen aku sik ada?

willie a.k.a reptoz said...

Sporting juak staff maok diambik gambar.

Norris said...

Erol :ku siktau...ya la kecewa kawan sik komen..ahahahaa

Willie : staf gila digambar...ambik dan jual..ahahaha