Thursday, August 26, 2010

slow shutter (test)

hello...thanks labulabi kerna merik tips ngambik gambr kei slow shutter minggu lepas..tok ku try ngambik air dari shower di bilit mandi rumah aku sebab ku sikda masa try di luar rumah..ehehehe..ku try kei tripod...so dapat juak ku air ya kedak ai susu (bak kata Cikgu)...cukup susu ka? rasanya lebih susu mun air yang banyak mencurah kedak air terjun rah Ranchan nun..ehehe (Ranchan Serian)...
Ada masa ku nak p ranchan la hoo..try test sia..ehehe...ok..selamat berhujung minggu...

shower at home

10 comments:

mat said...

menjadi juak hoo...aku ada try tapi lagik sikpat, sikda tripod susah kit.

erolnukman said...

yeahh...menjadi! tahniah!..kacak...

Norris said...

mat : try jak..take ur time..ehehehe..
Erol : makseh..lom puas..kena polah lagi..cari tempat lain yg ada air..ujan ka..apa ka..ehehehe.

fLo said...

try kt aik terjun!!! hehehehe...mesti kacak koh...=p

labulabi said...

haha.jadilah ya bro.p mun aik banyak nang best lah.hehe..entri begaut ya marek bro.ya x pat nak nangga nya pun iso f nya ngan speed.p x hal. u dah paham macam ne make slow shutter.pastok banyak2 kan lah mencoba.mun nak best rah ranchan la bro.hehehe.

Abg.Syuk said...

ne model mandinya????

BB' L@uRa said...

wah...lepas tok rajinlah nuan bertenggek ba tepi aik terjun ranchan nya neh...heheh

James Kabaq said...

Slow shutter pulak... best eh, belajar juak tok...

Nono Fara said...

syahdu jak rupa air ya kuar dr shower ;) nice experiment Norris! :)

AmirFX said...

Kedak lam cita Ju-on jak gambar ya.. haha..